08:00 - 16:00
2461 500 649

Οι καυστήρες Pellet από την New Gen Plus μπορούν να καλύψούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών είτε πρόκειται για μικρά οικιακά συστήματα είτε για απαιτητικές επαγγελματικές & βιομηχανικές εφαρμογές.

 
 

 

| Εγγύηση εφ' όρου ζωής |

 

 
 

kausthras-pellet-01Έξυπνη σχεδίαση

 

Ο σχεδιασμός και η επιλογή των υλικών προορίζονται για μακροχρόνια χρήση με χαμηλό κόστος. Ο καυστήρας είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό σε οξέα, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες.

 

 

Αποδοτική καύση

 
Ο σχεδιασμός του καυστήρα παράγει προθερμαινόμενο άερα καύσεως, πράγμα που σημαίνει υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Παράγει την καλύτερη, οικονομικότερη θέρμανση που μπορείτε να φανταστείτε. Η ηλεκτρική ανάφλεξη είναι στον στάνταρ εξοπλισμό του Hampo-50.
 
 

Βελτιστοποιημένος έλεγχος

 

kausthras-pellet-02

Για τον έλεγχο του καυστήρα χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σε σύγκριση με τους περισσότερους καυστήρες της αγοράς, ο έλεγχος είναι μακράν ο εκτενέστερος όσον αφορά την λειτουργία του, με πολλές δυνατότητες και ευκολία στην χρήση. Ό,τι κάνει ο καυστήρας είναι εύκολο να ακολουθηθεί. Ο έλεγχος είναι εφοδιασμένος με ένα σύστημα ρύθμισης λειτουργίας καύσης. Πράγμα που σημαίνει ότι παράγει μόνο αυτό που χρειάζεται ένα σπίτι για καύση οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και δημιουργεί πιο σταθερή λειτουργία.
 
 

Ασφάλεια

 
Ο καυστήρας είναι εξοπλισμένος με διάφορες ανεξάρτητες λειτουργίες ασφαλείας. Για παράδειγμα υπερθέρμανση του σωλήνα της πτώσης του υλικού.
 
 

kausthras-pellet-03

 

 

Χαμηλό κόστος εγκατάστασης

 
Ο καυστήρας είναι πολύ εύκολος στην εγκατάσταση και ο τρόπος καύσης (οριζόντια φλόγα) σημαίνει ότι είναι συμβατός με τα περισσότερα είδη λεβήτων. Διάφορα μήκη τροφοδότη, σιλό αποθήκευσης και θερμαντική έξοδος με 5 διαφορετικές σκάλες.

 

 

 

 

 

 

Δουλειές μας

 

Καυστήρες τοποθετημένοι και σε λειτουργία. Μερικά δείγματα των εργασιών μας.

 

 

Εξοικονόμηση Χρημάτων
Αριστη τιμή και ποιότητα